andrewchild

Contemporary Meets Coastal Hidden House - Real Vs Render

Andrew Child Architecture
October 23, 2019
last modified: October 23, 2019

We created a comfortable new coastal home for a retired couple with a separate bedroom wing for visiting children, grandchildren, and friends.


The design response seeks to harness the unique qualities of the discrete site by offering a secluded and relatively modest street presence before opening to a surprisingly wider, higher and lighter rear, where all spaces have access to the northern sun and dedicated gardens. Such a response also enables the project to achieve an energy rating of 7 stars.


The rear operates as a generous residence for the couple with the capacity to open up or close down to the guest wing as required.


Check out the resemblance between the real and render images below. We do this to allow our clients to see our vision early on in the piece.


Render:


After:

Inverloch Hidden House · More Info


Inverloch Hidden House · More Info


Render:


After:

Inverloch Hidden House · More Info


Render:


After:

Inverloch Hidden House · More Info


Check out the entire project here!

Comments (6)