edewers

Before & After: A Family Home

Ed Ewers Architecture
November 28, 2019
last modified: yesterday

This large weatherboard family home was renovated in the late 1990s. With the demands of a growing family, and somewhat tired accommodation, the owners were torn because they really loved the location and surrounds.

Before:


After:

NEWTOWN 04 · More Info


The decision made to stay in the current home and renovate to modernize the key spaces in the home, which included Kitchen, Laundry & Bathrooms and adding in an additional bedroom and powder room. It was also decided to improve the appearance overall and fix the rear elevation along with adding a large deck, carport & shed.

Before:




After:

NEWTOWN 04 · More Info



NEWTOWN 04 · More Info


We maximized the existing floor space and only added 4m2 in additional floor area (Ex Deck, Carport & Garage).

Clients were thrilled with the final results as way more natural light can now enter the home, creating more or a warm and welcoming environment.

Before:


After:

NEWTOWN 04 · More Info


Check out the entire project here!