kitchenshack

Before & After: A kitchen reno in Daylesford, Victoria

Kitchen Shack
21 days ago
last modified: 18 days ago

The original kitchen was a small U Shape that was separate and closed off. The red splashback that was once the rage was dated and the narrowness of the space only allowed one chef at a time. With a family of five (plus partners) and multiple family members wanting to access the kitchen at the same time, the existing space didn’t work.

After consultation with a Melbourne based builder to remove the wall between the three spaces this immediately opened up the kitchen floor space.

The larger kitchen design has meant increased storage space, clever “cooking hub” island in the centre to allow better functionality and flow of multiple chefs in the space. And lastly, the dilemma of cooking and chatting with family and friends is now not an issue with this open space.



Before



After



Before









Comments (6)