Houzz Logo Print
webuser_342467975

Family Kitchen Re-design & Build - Before/After

Our dear clients had a massive kitchen, but the storage was abysmal due to poor design. The clients also did not like a few elements which included: the position of the sink, the angled island bench, and lack of proper access to storage cupboards.


By redesigning the space, Lathika Nair Design resolved all the client’s problems with the kitchen. To achieve this the layout of the kitchen was redesigned to create a large open plan. The large island bench with waterfall detail creates a beautiful end detail. Unexpectedly, and to the client’s delight, the star of the kitchen is now the fridge surround which is made into a display unit to avoid the fridge becoming the focus.


Before:


Renders:




After:

Kitchen Renovation 03 · More Info


Kitchen Renovation 03 · More Info


Check out the entire project here!


Comments (15)