This is an example of a large transitional living room in San Francisco with beige walls and a built-in media wall.

Cow Hollow Historic HomeTransitional Living Room, San Francisco

Complete renovation of historic Cow Hollow home. Existing front facade remained for historical purposes. Scope included framing the entire 3 story structure, constructing large concrete retaining walls, and installing a storefront folding door system at family room that opens onto rear stone patio. Rear yard features terraced concrete planters and living wall.

Photos: Bruce DaMonte
Interior Design: Martha Angus
Architect: David Gast

This is an example of a large transitional living room in San Francisco with beige walls and a built-in media wall. —  Houzz
Related Photo Topics
This product has no questions
People who liked this photo also liked
Fresh & Neutral Brentwood Home
Clear Creek Residence
Cow Hollow Historic Home
Robbs Run Residence
Beach House, Watch Hill, RI
HGTV Showhouse Showdown
Jennifer Brouwer Design Inc
Living room
De Sousa Home
Living Rooms with Similar Colours
Raumteiler als Regal und Schrankwand
Greensboro House
Scandinavian Living Room
Hästholmsvägen 10
VILLA DEL FARO
Cape Cod classic contemporary
Private Residence at Battery Park City
20 Old Oaks
Appartamento PG