Cove House
Cove House
Reece Keil Design
Inspiration for a contemporary backyard rectangular lap pool in Gold Coast - Tweed with decking.
Atop a Shop
Atop a Shop
tsai Design
Design ideas for a contemporary rooftop and rooftop deck in Melbourne with a container garden and no cover.
Two Summer Bathrooms
Two Summer Bathrooms
Kitty Lee Architecture
Inspiration for a mid-sized scandinavian master bathroom in Sydney with a freestanding tub, an open shower, a two-piece toilet, pink tile, ceramic tile, pink walls, terrazzo floors, a wall-mount sink, multi-coloured floor, an open shower, a single vanity, a floating vanity, medium wood cabinets, wood benchtops and brown benchtops.
Anglesea - Bellbrae House
Anglesea - Bellbrae House
Bombora Custom Furniture
Solid timber bathroom vanities were custom made to suit our clients contemporary bathroom aesthetic & compliment the natural landscape. The beautiful wood created a beautiful balance with the grey tiles and concrete of the space.
Art House
Art House
Winwood Mckenzie Architecture
Scandinavian master bathroom in Melbourne with a freestanding tub, white tile, mosaic tile, white walls, cement tiles, a wall-mount sink and multi-coloured floor.
Heritage extension
Heritage extension
Third Voice Studio

This is an example of a contemporary l-shaped kitchen in Melbourne with flat-panel cabinets, white cabinets, stainless steel appliances, medium hardwood floors, with island, brown floor and grey benchtop.
Merinda Farm - Palmwoods
Merinda Farm - Palmwoods
Accord Homes
Home Office
Design ideas for a contemporary home office in Sunshine Coast with black walls, carpet, a built-in desk, grey floor, a library and decorative wall panelling.
Botanica
Botanica
Urban Trend Construction
Photo of a contemporary master bathroom in Other with flat-panel cabinets, light wood cabinets, a freestanding tub, a curbless shower, blue tile, green tile, subway tile, blue walls, an integrated sink, grey floor and white benchtops.
Alexandria House
Alexandria House
Angus Mackenzie Architect
Inspiration for a small contemporary backyard and ground level deck in Sydney with with privacy feature and no cover.
Twin Peaks House
Twin Peaks House
Mihaly Slocombe
Mid-sized contemporary bathroom in Melbourne with medium wood cabinets, pink walls, a pedestal sink, wood benchtops, brown benchtops, a single vanity, a floating vanity and panelled walls.
Ivy Lane House
Ivy Lane House
Cumulus Studio
In the case of the Ivy Lane residence, the al fresco lifestyle defines the design, with a sun-drenched private courtyard and swimming pool demanding regular outdoor entertainment. By turning its back to the street and welcoming northern views, this courtyard-centred home invites guests to experience an exciting new version of its physical location. A social lifestyle is also reflected through the interior living spaces, led by the sunken lounge, complete with polished concrete finishes and custom-designed seating. The kitchen, additional living areas and bedroom wings then open onto the central courtyard space, completing a sanctuary of sheltered, social living.
Rae St
Rae St
Katana Builders
James Morgan Photography
Design ideas for a contemporary rooftop and rooftop deck in Melbourne with a container garden.
Elliot Road, Karrinyup
Elliot Road, Karrinyup
Joe's Furnishing
Large contemporary l-shaped kitchen in Perth with an undermount sink, flat-panel cabinets, white cabinets, grey splashback, panelled appliances, with island, grey floor and grey benchtop.
Bondi Residence
Bondi Residence
TomMarkHenry
Photography: Damian Bennett Styling: Emma Elizabeth Designs
Design ideas for a contemporary bathroom in Sydney with an open shower, brown walls, white floor and an open shower.
Balmoral House
Balmoral House
CHROFI
Elegant and minimalist kitchen in classic marble and soft dark tones. The Balmoral House is located within the lower north-shore suburb of Balmoral. The site presents many difficulties being wedged shaped, on the low side of the street, hemmed in by two substantial existing houses and with just half the land area of its neighbours. Where previously the site would have enjoyed the benefits of a sunny rear yard beyond the rear building alignment, this is no longer the case with the yard having been sold-off to the neighbours. Our design process has been about finding amenity where on first appearance there appears to be little. The design stems from the first key observation, that the view to Middle Harbour is better from the lower ground level due to the height of the canopy of a nearby angophora that impedes views from the first floor level. Placing the living areas on the lower ground level allowed us to exploit setback controls to build closer to the rear boundary where oblique views to the key local features of Balmoral Beach and Rocky Point Island are best. This strategy also provided the opportunity to extend these spaces into gardens and terraces to the limits of the site, maximising the sense of space of the 'living domain'. Every part of the site is utilised to create an array of connected interior and exterior spaces The planning then became about ordering these living volumes and garden spaces to maximise access to view and sunlight and to structure these to accommodate an array of social situations for our Client’s young family. At first floor level, the garage and bedrooms are composed in a linear block perpendicular to the street along the south-western to enable glimpses of district views from the street as a gesture to the public realm. Critical to the success of the house is the journey from the street down to the living areas and vice versa. A series of stairways break up the journey while the main glazed central stair is the centrepiece to the house as a light-filled piece of sculpture that hangs above a reflecting pond with pool beyond. The architecture works as a series of stacked interconnected volumes that carefully manoeuvre down the site, wrapping around to establish a secluded light-filled courtyard and terrace area on the north-eastern side. The expression is 'minimalist modern' to avoid visually complicating an already dense set of circumstances. Warm natural materials including off-form concrete, neutral bricks and blackbutt timber imbue the house with a calm quality whilst floor to ceiling glazing and large pivot and stacking doors create light-filled interiors, bringing the garden inside. In the end the design reverses the obvious strategy of an elevated living space with balcony facing the view. Rather, the outcome is a grounded compact family home sculpted around daylight, views to Balmoral and intertwined living and garden spaces that satisfy the social needs of a growing young family. Photo Credit: Katherine Lu
KEDRON
KEDRON
Burgess Kitchens
Inspiration for a large transitional l-shaped kitchen in Brisbane with a farmhouse sink, shaker cabinets, quartz benchtops, multi-coloured splashback, ceramic splashback, medium hardwood floors, with island, brown floor, white benchtop, white cabinets and stainless steel appliances.
Kitchen and Bathroom Renovation - Abbotsford
Kitchen and Bathroom Renovation - Abbotsford
Damco Kitchens
Using all available space for storage is key, allowing the design not only to look stunning, but also functional.
Photo of a mid-sized contemporary u-shaped open plan kitchen in Melbourne with flat-panel cabinets, black cabinets, quartz benchtops, orange splashback, glass sheet splashback, black appliances and black benchtop.
Lime Avenue Residence
Lime Avenue Residence
Cumulus Studio
The project was the result of a highly collaborative design process between the client and architect. This collaboration led to a design outcome which prioritised light, expanding volumes and increasing connectivity both within the home and out to the garden. Within the complex original plan, rational solutions were found to make sense of late twentieth century extensions and underutilised spaces. Compartmentalised spaces have been reprogrammed to allow for generous open plan living. A series of internal voids were used to promote social connection across and between floors, while introducing new light into the depths of the home.
Willow 25
Willow 25
Mint Interior Design
This modern Australian dining area came together just as I like it. A relaxed place to gather family and friends to enjoy the simple things. It is flooded with natural light & joins so well with the outdoor space. We added some subtle line art with a block of blush, rattan chairs and jute table runner all available in store. We had a local furniture maker Rustique Vintage make the table for us from reclaimed timber from old demolished buildings. A beautiful oversized pendant rattan pendant really set the mood. pic by Suzi Appel
Freshwater
Freshwater
mm+j architects
Mid-sized contemporary backyard and ground level deck in Sydney with a pergola.