TAS, Davies Design & ConstructionContemporary Laundry Room, Hobart

A combination of bricks, cement sheet, copper and Colorbond combine harmoniously to produce a striking street appeal. Internally the layout follows the client's brief to maintain a level of privacy for multiple family members while also taking advantage of the view and north facing orientation. The level of detail and finish is exceptional throughout the home with the added complexity of incorporating building materials sourced from overseas.

This is an example of a contemporary single-wall laundry room in Hobart with an undermount sink, flat-panel cabinets, black cabinets, grey splashback, mosaic tile splashback, white walls, grey floor and white benchtop. —  Houzz
Related Photo Topics
This photo has no questions

What Houzzers are commenting on:

sim_ruby
sim_ruby added this to Montgomery Casa17 July 2021

Laundry layout with door - same as new home

Laundry Rooms with Similar Colours
Modern Santiago
Transitional Home Design
Mclaughlin
The Tara
Grey Street House
Noosa Sunshine Coast
Beach House
Weston Manor