Upper Noe HouseContemporary Kids, San Francisco

This home is in Noe Valley, a highly desirable and growing neighborhood of San Francisco. As young highly-educated families move into the area, we are remodeling and adding on to the aging homes found there. This project remodeled the entire existing two story house and added a third level, capturing the incredible views toward downtown. The design features integral color stucco, zinc roofing, an International Orange staircase, eco-teak cabinets and concrete counters. A flowing sequence of spaces were choreographed from the entry through to the family room.

Inspiration for a large contemporary kids' room for boys in San Francisco with dark hardwood floors and multi-coloured walls. —  Houzz
Related Photo Topics
This photo has no questions

Photos in Upper Noe House

People who liked this photo also liked
Golden Beach Res.
Judd Casa
Just For Kids
Hatfield 1
Modern SoMA Family
Twickenham Residence
Dallas, TX: Beth & Joe Gillespie
Astronomer's Observatory - A Child's Room
Kids' Rooms with Similar Colours
Kinderzimmer mit Hochbett für einen Jungen
Central London Flat
Pacific Heights Mansion
Kenwood 10,000 square foot renovation
Upper West Side Combo
Загородный дом
San Marino Island House
One Robinson Place - Minimalistic Design with an Artistic Touch