Dock4 Architects
2 Reviews

South Hobart Residence

A new home for a family in South Hobart on a very steep block.

Materiality, position and height largely determined by overriding covenants and easements. These restrictions led to a single room deep, long building that is cut into and follows the contours.

The view down to greater Hobart is maximized and the northern aspect has been utilized to achieve a high level of passive solar design
South Hobart Residence
2 Saves | 0 Questions
EmbedQuestion
South Hobart Residence
0 Saves | 0 Questions
EmbedQuestion
South Hobart Residence
2 Saves | 0 Questions
EmbedQuestion
South Hobart Residence
2 Saves | 0 Questions
EmbedQuestion
South Hobart Residence
0 Saves | 0 Questions
EmbedQuestion
South Hobart Residence
1 Save | 0 Questions
EmbedQuestion
South Hobart Residence
3 Saves | 0 Questions
EmbedQuestion
South Hobart Residence
0 Saves | 0 Questions
EmbedQuestion
South Hobart Residence
2 Saves | 0 Questions
EmbedQuestion