joannebyrom

Before & After: A dated apartment is modernised

Interior Design By Jo
11 days ago
last modified: 4 days ago

These clients requested a full renovation that increased the storage space and functionality of the space as well as adding a high-quality and modern finish to the apartment.


Before


Before: Kitchen



Before: Living area & balcony



Before: Master bedroom. Fixed-panel doors will be removed and replaced with bifold doors. The split-system air-conditioning will be removed and replaced with a ducted system.



Before: Master ensuite



Before: Laundry located in the guest bathroom.

After


After: Kitchen is now open to the rest of the home.



After: Every item has a home with custom storage as well as having the cooktop, oven, and dishwasher fully integrated into the joinery.



After: The fixed panel doors were replaced with bifold doors that can be opened up to reveal an the unobstructed view of the Brisbane River.





After: Large outdoor dining and lounge area.



After: Bathroom vanity with feature splashback mosaic.



After: Laundry



After: Feature wall in the kitchen and living area with this metallic contour graphic wallpaper.



After: Guest bedroom wardrobe.

Comments (5)